Samsung Verkopen

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Samsung verkopen

Uw Samsung verkopen voor de beste prijs? Wij garanderen eerlijke inkoopprijzen voor uw Samsung smartphone. Wij kopen vrijwel alle courante Samsung smartphones in. In onze calculator is te zien welke toestellen wij inkopen. U kunt makkelijk zelf berekenen wat de waarde van uw smartphone is, door de vragen te beantwoorden. Wanneer u het eens bent met de verkoopprijs, ontvangt u een e-mailbevestiging of komt u langs in onze winkel in Asten, vlakbij Helmond en Eindhoven. Indien de Samsung die u wilt verkopen in de conditie verkeerd zoals u aangaf in de calculator, ontvangt u direct contant geld of storten wij dit binnen 24 uur op uw rekening.

Wij kopen o.a. onderstaande Samsung telefoons:

Staat uw Samsung er niet tussen? Stuur dan even een e-mail naar info@smartphoneinkoop.nl en vraag wat de waarde is van uw oude telefoon.

U kunt ook bellen of een whatsapp sturen naar: 06-468 305 25

Werkwijze Samsung smartphone verkopen

Wilt u uw Samsung toestel verkopen, dan beantwoordt u eerst de vragen in onze calculator. U krijgt vervolgens direct de waarde van uw Samsung te zien. Wanneer u akkoord gaat met het bedrag dat wij voor uw smartphone bieden, ontvangt u van ons een e-mailbevestiging. Voordat u de smartphone aan ons gaat verkopen, zet u het toestel terug naar de fabrieksinstellingen. Zodra wij uw toestel hebben ontvangen, controleren wij direct of de staat van uw toestel overeenkomt met wat u heeft opgegeven via de calculator. Wanneer alles in orde is, maken wij binnen één werkdag het bedrag over op uw bankrekening. Indien de staat van uw smartphone niet overeenkomt met de gegevens die u in de calculator heeft ingevuld, komen wij natuurlijk met een eerlijk tegenbod.

© Copyright 2024 SMARTPHONE INKOOP - Wij kopen uw gebruikte smartphones in! Alle rechten voorbehouden.