Samsung S9

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Samsung S9 256gb
    Samsung S9 256gb
    € 90,00
  2. Samsung S9 64gb
    Samsung S9 64gb
    € 80,00

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samsung S9 verkopen

Uw Samsung S9 verkopen tegen een eerlijke prijs? Selecteer uw toestel en geef aan wat de conditie van uw toestel is. U ziet direct de actuele prijs die wij voor uw telefoon betalen. Wanneer u akkoord gaat met het bedrag dat wij voor uw Samsung S9 bieden, kunt u de telefoon direct verkopen in onze winkel in Asten, vlakbij Helmond en Eindhoven. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u uw toestel opsturen. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Voordat u de Samsung S9 aan ons gaat verkopen, verzoeken wij u om uw toestel terug naar de fabrieksinstellingen te zetten. Wanneer wij uw toestel hebben ontvangen, controleren wij direct of de staat van uw toestel overeenkomt met de informatie die u heeft opgegeven via de calculator.

Wanneer alles in orde is, storten wij binnen één werkdag het bedrag op uw bankrekening. Indien u langskomt in onze winkel, betalen wij u natuurlijk direct contant. Wanneer de staat van uw Samsung S9 niet overeenkomt met de gegevens die u in de calculator heeft ingevuld, komen wij uiteraard met een eerlijk tegenbod.

© Copyright 2023 SMARTPHONE INKOOP - Wij kopen uw gebruikte smartphones in! Alle rechten voorbehouden.