Samsung S7 Edge

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Samsung S7 Edge 64gb
    Samsung S7 Edge 64gb
    € 40,00
  2. Samsung S7 Edge 32gb
    Samsung S7 Edge 32gb
    € 30,00

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Samsung S7 Edge verkopen

Uw Samsung S7 Edge verkopen tegen een eerlijke prijs? Selecteer uw toestel en geef aan wat de conditie van uw toestel is. U ziet direct de actuele prijs die wij voor uw telefoon betalen. Wanneer u akkoord gaat met het bedrag dat wij voor uw Samsung S7 Edge bieden, kunt u de telefoon direct verkopen in onze winkel in Asten, vlakbij Helmond en Eindhoven. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan ontvangt u van ons een e-mail met de verzendinstructies. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Voordat u de Samsung S7 Edge aan ons gaat verkopen, verzoeken wij u om uw toestel terug naar de fabrieksinstellingen te zetten. Wanneer wij uw toestel hebben ontvangen, controleren wij direct of de staat van uw toestel overeenkomt met de informatie die u heeft opgegeven via de calculator.

Wanneer alles in orde is, storten wij binnen één werkdag het bedrag op uw bankrekening. Indien u langskomt in onze winkel, betalen wij u natuurlijk direct contant. Wanneer de staat van uw Samsung S7 Edge niet overeenkomt met de gegevens die u in de calculator heeft ingevuld, komen wij uiteraard met een eerlijk tegenbod.

© Copyright 2021 SMARTPHONE INKOOP - Wij kopen uw gebruikte smartphones in! Alle rechten voorbehouden.