iPhone 7

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. iPhone 7 256gb
  iPhone 7 256gb
  € 115,00
 2. iPhone 7 128gb
  iPhone 7 128gb
  € 70,00
 3. iPhone 7 32gb
  iPhone 7 32gb
  € 60,00

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

iPhone 7 verkopen

Uw iPhone 7 verkopen tegen een eerlijke prijs? Selecteer uw toestel en geef aan wat de conditie van uw toestel is. U ziet direct de actuele prijs die wij voor uw telefoon betalen. Wanneer u akkoord gaat met het bedrag dat wij voor uw iPhone 7 bieden, kunt u de telefoon direct verkopen in onze winkel in Asten, vlakbij Helmond en Eindhoven. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan ontvangt u van ons een e-mail met de verzendinstructies. De verzendkosten nemen wij voor onze rekening.

Voordat u de iPhone 7 aan ons gaat verkopen, verzoeken wij u om uw toestel terug naar de fabrieksinstellingen te zetten. Wanneer wij uw toestel hebben ontvangen, controleren wij direct of de staat van uw toestel overeenkomt met de informatie die u heeft opgegeven via de calculator.

Wanneer alles in orde is, storten wij binnen één werkdag het bedrag op uw bankrekening. Indien u langskomt in onze winkel, betalen wij u natuurlijk direct contant. Wanneer de staat van uw iPhone 7 niet overeenkomt met de gegevens die u in de calculator heeft ingevuld, komen wij uiteraard met een eerlijk tegenbod.

© Copyright 2021 SMARTPHONE INKOOP - Wij kopen uw gebruikte smartphones in! Alle rechten voorbehouden.